Firma MBM LENUX PROD SRL se ocupa de 18 ani cu productia de impregnanti, grunduri si lacuri ecologice (diluabile cu apa) incolore si nuantate pentru lemn. Aspectul ecologic al acestor produse a fost si este in permanenta in atentia nostra. Datorita cercetarilor specialistilor nostri, toate produsele pe care le fabricam se incadreaza in legislatia Europeana si Romana in ceea ce priveste limita COV-urilor chiar si pentru noile limite care au intrat in vigoare din 2010.

In ultimul timp am lansat cateva produse noi pe care avem placerea sa vi le dezvaluim in rubrica de mai jos NOUTATI

Experienta dobandita in acesti ani pe segmentul lacurilor, grundurilor si impregnantilor diluabili cu apa se traduce prin calitatea superioara a acestora. Au compusi organici volatili in cantitati foarte mici,nu pun in pericol sanatatea oamenilor si nici nu prezinta pericol pentru mediul inconjurator.
Ustensilele cu care se aplica se curata usor prin spalare cu apa de la robinet.Datorita perseverentei si seriozitatii colectivului nostru, am reusit sa lucram cu cei mai buni furnizori de materii prime din Europa, ceea ce ne onoreaza si ne obliga sa pastram calitatea pe care am impus-o produselor.  

 

 

 

Cosul tau

Cosul de cumparaturi este gol

 

S.C. MBM Lenux Prod SRL

Adresa:
TIMISOARA
Str. Horia nr. 30

Tel/Fax: 0256 472985
Mobil:
 0725 211872

Email:office@lenux.ro

http://lenux.ro/